Handling & Trimning

Trimning samt handling af jagthunde til udstilling

Hundeudstilling fangede mig for alvor i 2012 da jeg udstillede min først hund, min onkels Ruhår Hønsehund, på Dansk Ruhår Klubs klubudstilling. Jeg har med tiden dannet mig stor erfaring inden for handling af hunde og er i de seneste par år også begyndt at udstille hunde for andre.


Det kan være grænseoverskridene at skulle ind og løbe i en udstillingsring. Nogle bliver så nervøse, at det går i linen og kan ses på hunden. Ofte ses det hos jagthundene, at de er så vant til at skulle gå pænt ved siden, at de har svært ved at åbne op og præstere sig i en udstillingsring. Der kan være utallige årsager til hvorfor man ikke selv har lyst eller mulighed for at udstille sin egen hund, men i disse situationer står jeg hellere end gerne klar til at hjælpe med fremvisningen af din hund.


Jeg er tilstede på næsten alle DKKs udstillinger afhængig af om der er efterspørgsel herpå. Derudover er jeg også at finde på mange af jagthundeklubbernes raceudstillinger. Ring til mig eller send en mail hvis du ønsker jeg skal udstille for dig.Priser for fremvisning af hunde på udstiling:

Babyer og hvalpe: 200,-
Junior, mellem, åben, brugs, champ, veteran: 350,-
Opnås der BIR/BIM og/eller cert koster udstiling ydermere 250,-

NB! Efter udstillingens sidste tilmeldingsdato er tilmeldingen bindendePriser for fuld triming af jagthunde: 400,-